Prince Textreme Phantom 100

De Prince Textreme Phantom 100 is het smalste racket op de markt en werkt met een zeer lage RA-waarde (stijfheid) van 60. Bovendien brengt Prince de twee bekendste rackettechnologieën van het merk samen in dit huzarenstukje!

De Prince Textreme Phantom 100 is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Merk: Prince
Model: Textreme Phantom 100
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 310 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 16/18
Lengte: 27 inch
RA: 60
Power level: 775

Framebouw Prince Textreme Phantom 100

De Prince Textreme Phantom 100 is een nogal bijzonder racket. Het racket werkt met een ultrasmalle framebouw. Volgens Prince is dit dan ook het dunste racket op de markt. Deze framebouw zorgt in combinatie met een zeer lage RA-waarde (stijfheid) van 60 voor een ongekende connectie met de bal. Je hebt de bal verhoudingsgewijs langer ‘vast’ voordat deze weer losgelaten wordt. Dit betekent zeer veel precisie met sturen en plaatsen van de bal. Dit gaat samen met weinig impact voor de arm en dus heel veel speelcomfort. Hierdoor is het mogelijk om probleemloos een wat stijvere, low-powered polyester snaar te gebruiken in het vrij open 16/18 bespanpatroon van de Prince Textreme Phantom 100. Dit bespanpatroon zorgt voor veel dynamiek en behoorlijk veel spinpotentie.

Technologie en speeleigenschappen

Prince gebruikt 2 van haar meest succesvolle rackettechnologieën ooit in dit racket. De O-poorten (gaten) zijn terug in een Tour racket! Deze (vernieuwde) O-poorten op 3, 9 en 12 uur in het frame zorgen voor een zeer royale sweetspot, extra demping en het langer ‘pakken’ van de bal in de snaren. Deze technologie i.c.m. de ultradunne framebouw en lage RA-waarde versterkt het lange bal-snaarcontact en connectie met de bal. Dit geeft het racket een ongekend balgevoel voor een wedstrijdframe. De andere technologie die het merk toepast in de Prince Textreme Phantom 100 is de toepassing van Textreme in het hart van het racket. Textreme is een nieuwe manier van weven van carbon waardoor de rackets een hogere torsiestijfheid in het hart van het frame krijgen, daar waar het frame het meest ‘buigt’ bij balimpact. Textreme zorgt voor een stabieler speelgevoel zonder extra impact voor de arm.

De Prince Textreme Phantom 100 is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop!

In dit korte filmpje kun je zien wat de Prince Textreme Phantom 100 zo bijzonder maakt:

Playtest Prince Textreme Phantom 100

Binnenkort nemen wij de Prince Textreme Phantom 100 mee naar de baan voor een uitgebreide playtest. Onze bevindingen lees je zeer binnenkort hier op mijnracket.nl. Na onze eigen rackettest is de Textreme Phantom 100 ook beschikbaar in ons demoprogramma!

Geef een reactie