Prince Premier 105 ESP

Van de comfort racketlijn van Prince komt de Prince Premier 105 ESP, een racket met een enorme spinpotentie en fijne trillingsdemping, maar met behoud van feel en controle.

De Prince Premier 105 ESP is de opvolger van de Prince O3 Red en Prince Exo3 Red. Qua specificaties biedt de Prince Premier 105 ESP hetzelfde als deze twee Prince klassiekers, maar met twee noviteiten: het extreem open 14/16 ESP (Extreme String Pattern) bespanpatroon en de ingebouwde Double Bridge demper. Dit racket is geschikt voor spelers met een gemiddelde tot iets kortere slag.

Prince Premier 105 ESP - Details

 

Merk: Prince
Model: Premier 105 ESP
Bladmaat: 105 sq/inch
Gewicht: 280 gr
Balans: 33.2 cm
Bespanpatroon: 14/16
Lengte: 27.25 inch
RA: 65
Power level: 1200

Prince Premier 105 ESP - Stringbed

Met de Prince Premier 105 ESP borduurt Prince voort op de Exo3 technologie, waarbij de snaren niet in traditionele tubings gaan, maar in de Exo3 poorten liggen. Dit resulteert in meer bewegingsvrijheid van de snaar, met als resultaat meer trampoline-effect, extra trillingsdemping en een grotere ideale raakzone voor de bal. Dit gecombineerd met de ESP technologie, waarbij in dit frame gebruik wordt gemaakt van een extreem open 14/16 bespanpatroon, maakt de Prince Premier 105 ESP een racket met ontzettend veel ‘energy return’. De 105 sq/inch Midplus+ bladmaat, zoals Prince deze bladgrootte zo mooi noemt, geeft het racket echter wel de nodige feel en balcontrole, wat ervoor zorgt dat dit frame de beste allrounder is van de Premier racketlijn van Prince. De ¼ inch extra racketlengte geeft wat extra power, waar de ingebouwde Double Bridge demper (terug van weggeweest!) minder trillingen doorlaat naar de arm. Dus op zoek naar veel comfort, power en spin, maar met behoud van balcontrole, dan is de Prince Premier 105 ESP zeker iets voor jou!

Prince Premier 105 ESP - Front

De Prince Premier 105 ESP is nu voordelig te koop in onze webshop!

2 REACTIES

    • Hoi Henk, dit racket bespan je in 2en, met 4 knopen dus. Je eindigt boven, en knoopt af (geldt voor beide kanten) bij tie-off main. Vervolgens kan je maar aan 1 kant Start knot (crosses) vinden. Daar start je dus, dan kom je mooi met de gaten uit. Eigenlijk als je de instructies op het frame opvolgt, kan het niet misgaan. Succes!

Geef een reactie