Prince lanceert fonkelnieuwe racketlijn: Textreme

Voor maart/april 2015 lanceert Prince naast de bestaande collectie, een hele nieuwe lijn tennisrackets: de Prince Textreme rackets.

Textreme is een nieuwe manier van weven van carbon, waardoor plat gezegd rackets comfortabeler/minder zwaar op de arm voelen, terwijl de stabiliteit, controle en gevoel in het frame gewaarborgd blijft. Textreme wordt reeds succesvol toegepast in de autoracerij, tijdritfietsen en in ijshockeysticks. Nu volgt tennis dus! Het mijnracket.nl team is zeer benieuwd naar deze rackets.

TeXtreme_HeroGroup_Powerlevel

Voor de Benelux zullen 4 verschillende Prince Textreme tennisrackets vanaf naar schatting medio maart leverbaar zijn. Het zal gaan om een Tour 95 van 325 gram met een 95 sq/inch blad, een Tour 100T uitvoering van 290 gram met een 100 sq/inch blad, een Warrior 107 van 300 gram met een 107 sq/inch oversize blad en zijn lichtere broertje de Warrior 107T van 280 gram met een zelfde bladgrootte.

TeXtreme_100T_Hero

Zodra er meer bekend is over de Prince Textreme tennisrackets en de eerste testresultaten binnenkomen, lees je dit natuurlijk als eerst op mijnracket.nl.

Geef een reactie