Maart/april 2020 preview mijnracket.nl

Het buitenseizoen komt eraan! In onze maart/april 2020 preview van mijnracket.nl o.a. aandacht voor onze grote rackettestdag. Verder de nieuwe Head Graphene 360+ Speed serie, Diadem Nova en Elevate FS rackets en Prince Textreme 2.5 Phantom 100X in de test. Dit en nog veel meer moois komt eraan!

Mijnracket.nl rackettestdag 2020

Onze jaarlijkse grote rackettestdag komt eraan! Kom je ook de nieuwe rackets van Wilson, Babolat, Head en Prince testen? Schrijf je in via de mail of telefonisch (zie flyer). De inschrijving in nu geopend.

Head Graphene 360+ Speed MP test

De nieuwe Graphene 360+ Speed MP van Head biedt duidelijk verbeterde stabiliteit, maar ook meer punch. Heerlijke update! Een uitgebreide review volgt snel.

Diadem Nova en Elevate FS rackets

Het Amerikaanse Diadem komt met een sterke update van de racketcollectie. De nieuwe FS (Flex Stabilization) technologie zorgt voor een solide speelgevoel en een heerlijke cleane feel bij balimpact! Reviews zijn in de maak.

Prince Textreme 2.5 Phantom 100X test

De nieuwe Phantom 100x van Prince in de test! Deze opvolger van de Phantom Pro 100 heeft een iets dikkere beam voor meer stabiliteit en power. Gelukkig blijft de fantastische feel van dit racket met een mooie lage RA-waarde van 58!

En more to come!

1 REACTIE

Geef een reactie