Januari/februari 2019 preview mijnracket.nl

Allereerst de allerbeste wensen voor een mooi, gezond en sportief 2019! We hebben weer heel wat moois op de rol voor de komende maanden. Zo volgt er een zeer uitgebreide review van de Wilson Clash, de Babolat Pure Drive VS en komt de nieuwe Prince Textreme2 Tour serie aan bod. Ook bekijken we de volledige line-up van de Dunlop CX 200 rackets, alsmede de nieuwe Head Graphene 360 Instinct rackets. Je leest het hier in de januari/februari 2019 preview van mijnracket.nl!

Wilson Clash test

Mike had het voorrecht om al enige testuren met het Wilson Clash prototype te maken. Een zeer uitgebreide review volgt snel. Dit racket is bijzonder indrukwekkend te noemen!

Babolat Pure Drive VS test

Hoe presteert de ‘softere’ en meer controle georiënteerde variant van de bestseller van Babolat? Ook deze Pure Drive VS wordt uitgebreid getest.

Prince Textreme2 Tour rackets

Prince komt met een langverwachte vernieuwing voor de Tour serie! Bekende modellen als de Tour 100P en Tour 95 krijgen nu een opvolger. Wij blikken alvast vooruit.

Dunlop CX 200 rackets

Medio januari wordt de Dunlop Srixon CX 200 racketfamilie gecompleteerd. Welke modellen worden er toegevoegd en wat mogen we hiervan verwachten? We zullen er weer een aantal gaan reviewen!

Head Graphene 360 Instinct serie

Head vernieuwt de Instinct serie met Graphene 360 technologie. Binnenkort alle specs en speeleigenschappen.

En er volgt nog meer moois! Dus hou onze social media kanalen in de gaten: https://www.facebook.com/mijnracket/ en @tennis_doctor (Instagram).

Geef een reactie