Armvriendelijkheid en comfort ten top: de Prince Premier 115 ESP

Vandaag eens een heel ander type racket dat we onder de loep nemen bij mijnracket.nl. In het comfort/power segment biedt de Prince Premier 115 ESP exact wat je van dit racket mag verwachten: armvriendelijkheid gecombineerd met power en spin.

Premier 115 ESP - Stringbed

Merk: Prince
Model: Premier 115 ESP
Bladmaat: 115 sq/inch
Gewicht: 265 gr
Balans: 35.2 cm
Bespanpatroon: 14/18
Lengte: 27 inch
Power level: 1400

Van oudsher een categorie waarin Prince door de jaren heen veel supercomfortabele frames heeft gebracht als de Vortex, Mach 1000, TT Bandit en de Exo3 Silver (ongetwijfeld binnenkort terug te vinden bij ons op de site onder ‘nostalgie’), is de Premier 115 ESP the next big thing.

Premier 115 ESP - Details

Voor de rustige speler met een korte, compacte swing, biedt dit racket door de royale 115 sq/inch oversize bladgrootte in combinatie met de Exo3 gaten in het frame en het open 14/18 ESP bespanpatroon een enorme sweetspot. Dit racket heeft dan ook een powerlevel van 1400! Door deze enorm grote ideale raakzone, wordt de arm niet meteen zwaar belast bij off-center hits. De Double Bridge ingebouwde demper draagt hier ook aan bij. De Prince Premier 115 ESP is dus een absolute aanrader voor de spelers die een tennisarm hebben, maar het spelletje te leuk vinden om ermee te stoppen. De Silver LS 118 van Prince is een voordeliger alternatief, maar dan lever je wel een klein beetje in qua comfort en trillingsdemping.

Geef een reactie