23 maart a.s. Mijnracket.nl RACKETTESTDAG

Over 3 weken al organiseert mijnracket.nl i.s.m. partner Intersport Veldhuis de jaarlijkse rackettestdag. Op zaterdag 23 maart 2019 zijn de volledige racketcollecties van Babolat, Wilson, Head en Prince te testen in het Sportcentrum Heemskerk. Ook zullen er testrackets van Yonex, Dunlop (Srixon) en Diadem aanwezig zijn.

Info mijnracket.nl rackettestdag 2019:

Bovenstaand vind je alle informatie over deze rackettestdag, waarbij er ook specialisten van Babolat, Head, Prince en Wilson aanwezig zullen zijn. Wil je zeker zijn van een plekje, dan is voorinschrijving gewenst. Vrije inloop op de dag zelf is ook mogelijk. Baansoort: tapijt. Zorg voor gepast schoeisel.

Sportcentrum Heemskerk

De 2019 mijnracket.nl rackettestdag zal plaatsvinden op de binnenbanen 1 t/m 4 van het Sportcentrum Heemskerk aan de Kerkweg 221 (1964 KJ) te Heemskerk.

2 REACTIES

 1. Hoi Mike,

  Zijn de nieuwe Prince Phantoms (93p 14×18 en 100p 18×20) er ook bij?
  Verder interesse in de andere Phantoms en de Head Speed (18×20) en Prestige Mid.

  Kijk er naar uit!

  Marc

  • Hoi Marc,

   Leuk dat je er weer bij bent op de testdag! De nieuwe Phantoms zijn nog niet beschikbaar voor Europa helaas. Er zijn ook nog geen demo’s van. Alle andere Phantoms zijn er wel. De Speed Pro is er ook. Voor de Prestige Mid ga ik even navraag doen, de MP versie is er sowieso.

   Tot volgende week!

   Gr. Mike.

Geef een reactie