Ultieme balcontrole met de Head Graphene Prestige MP

De nieuwe Head Graphene Prestige MP biedt de controle waar de Prestige racketlijn van oudsher om bekend staat in een snellere en makkelijkere te swingen Prestige dan ooit tevoren.

Head Graphene Prestige MP full

Merk: Head
Model: Graphene Prestige MP
Bladmaat: 98 sq/inch
Gewicht: 320 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 18/20
Lengte: 27 inch
RA: 64

De toevoeging van het lichte Graphene materiaal rond het hart van het racket, zorgt voor een herverdeling van de massa in het frame, waardoor er meer gewicht naar de top en het handvat van het racket is gegaan. De 31.0 balans blijft gewaarborgd, maar het nieuwe Graphene materiaal zorgt voor een Prestige MP die sneller te manoeuvreren is dan zijn voorganger, de Youtek IG Prestige MP. Ook voelt het racket hierdoor wat stijver.

Head Graphene Prestige MP Graphene logo

Verder biedt het 18/20 bespanpatroon zoals gebruikelijk veel balcontrole en slijtvastheid voor de snaren, maar toch ook nog goede grip op de bal voor spin en slice. De Head Graphene Prestige MP is voor de speler die zelf veel power genereert vanuit zijn volle, grote swing en deze power wil controleren. Ondanks het hoge gewicht van 320 gram, is het een snel en handzaam racket, wat je servicereturn je nieuwe wapen maakt!

Vergelijkbare rackets: Prince Textreme Tour 95, Prince Tour 95, Yonex VCORE Tour G (330), Wilson Pro Staff 97Wilson Pro Staff 97 RF Auto, Tecnifibre T-Fight 325 Dynacore en de Yonex VCORE Tour F 93.

Geef een reactie