September/oktober 2016 preview mijnracket.nl

Ook dit najaar heeft mijnracket.nl weer genoeg moois op de rol. In deze september/oktober 2016 preview mijnracket.nl lees je o.a. over een Head Graphene Touch Speed S prototype test en een aangekondigde testsessie van de nieuwe Babolat Pure Strike 16/19 2017! Lees verder:

Head Graphene Touch Speed S prototype test
Head Graphene Touch Speed S demo close 2
Team mijnracket.nl is één van de gelukkigen om als eerste met een Graphene Touch racket van Head te spelen. Het toffe matzwarte en rode prototype van de aankomende nieuwe Speed serie zullen wij door de test halen. Wij zijn erg benieuwd naar vooral de feel van dit nieuwe materiaal van Head.

Yonex VCORE SV serie test
Yonex VCORE SV introduction

‘Spin it to the limit’ is de slogan van de nieuwe Yonex VCORE SV racketlijn. Met o.a. New Aerofin technologie en SV frames zouden de nieuwe VCORE SV rackets een sensatie op de baan moeten zijn. Wij gaan vast voor je testen!

Wilson Pro Staff RF 97 Autograph 2016 test
Wilson Pro Staff RF 97 Autograph 2016 icon 4

Ook de nieuwe Wilson Pro Staff RF 97 Autograph 2016, hét nieuwe racket van Roger Federer, gaan wij testen. Dit matzwarte racket ziet er premium uit, eens kijken of het racket ook premium speelt.

Babolat Pure Strike 16/19 2017 test
Babolat Pure Strike 16:19 2017 full side

De nieuwe Babolat Pure Strike 16/19 2017 krijgt in Amerika zeer lovende kritieken. Tussen de regels door wordt er al gesproken over ‘het racket van het jaar’. Medio september zullen we het zelf mogen ervaren, want dan druppelen de nieuwe rackets binnen. Wil je er als eerste bijzijn? Dit racket is nu al beschikbaar als pre-order in onze webshop! We kunnen niet wachten om de definitieve versie van ProjectOne7, wat de nieuwe Pure Strike 2017 dus is, zelf mee naar de baan te nemen!

Head Graphene Touch Speed racketlijn lancering
Head Graphene Touch logo and addition

Eind september 2016 komt de nieuwe Speed lijn van Head uit, voluit de Head Graphene Touch Speed serie geheten. Zodra het zover is lees je hier alles over de nieuwe racketlijn van Novak Djokovic!

En nog veel meer moois!

2 REACTIES

Geef een reactie