Nieuw: Head Graphene Touch Instinct serie!

Met de start van de Australian Open lanceert Head ook de vernieuwde Instinct racketfamilie. Lees hier alles over de nieuwe Head Graphene Touch Instinct serie!

Wat is en doet Graphene Touch van Head?
In navolging van de Speed serie, past Head het nieuwe Graphene Touch materiaal nu dus ook toe in de Instinct serie. Graphene Touch is alweer de derde generatie Graphene die Head in de tennisrackets gebruikt. Het maakt nog steeds gebruik van het polariseren van het gewicht naar de top en grip van het racket, goed voor extra stabiliteit en power. Graphene Touch zorgt hierbij voor een meer solide speelgevoel en een meer dempend effect. Dit maakt de feel van de rackets bij balimpact ‘minder hol’, wat zelfs terug te horen is in het geluid bij balimpact.

Over de prestaties van de Head Graphene Touch Speed MP die wij onlangs getest hebben, waren wij erg te spreken. Hopelijk voelt de nieuwe Instinct serie net zo goed!

De Head Graphene Touch Instinct serie zal in eerste instantie gelanceerd worden met 3 modellen. Hieronder staan ze in een overzicht.

Merk: Head
Model: Graphene Touch Instinct MP
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 300 gr
Balans: 32.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 69

Merk: Head
Model: Graphene Touch Instinct S
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 285 gr
Balans: 32.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 64

Merk: Head
Model: Graphene Touch Instinct Lite
Bladmaat: 107 sq/inch
Gewicht: 270 gr
Balans: 34.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27.2 inch
RA: 61

De Head Graphene Touch Instinct MP zullen wij eerdaags uitgebreid testen! Hou onze facebookpagina in de gaten voor updates!

Geef een reactie