Mei/juni 2019 preview mijnracket.nl

De komende 2 maanden bij mijnracket.nl o.a. de nieuwe Head Graphene 360 Radical serie en de Diadem Elevate Tour getest. Ook een uitgebreide review van de nieuwe snaar van Luxilon, de Smart. Verder is onze review van de Prince Textreme2 Tour 100P bijna gereed en geeft mijnracket.nl een Head tennissensor weg! Je leest het hier in de mei/juni 2019 preview van mijnracket.nl!

Head Graphene 360 Radical serie

Eerder dan verwacht komt Head met een nieuwe Radical serie. De serie krijgt net als de Speed, Extreme en Instinct een update met het Graphene 360 materiaal. Binnenkort meer nieuws!

Luxilon Smart test

Mike testte de afgelopen weken de nieuwste snaar van Luxilon, de Smart. Deze snaar adviseert Luxilon op 20 +- 2 kg te bespannen en verstijft bij een harde bal, maar geeft meer soepelheid bij een touch bal. Een zeer interessante test; de review volgt binnenkort.

Diadem Elevate Tour

Nieuwkomer op de racketmarkt Diadem komt met een Tour versie van de bekende Elevate 98. Dit ‘zwaargewicht’ biedt stevige punching power, genoeg spin en een fijn solide speelgevoel met goed comfort. Lees hier de uitgebreide review van Stephan!

Prince Textreme2 Tour 100P

Onze review van de nieuwe TXT2 Tour 100P van Prince is bijna af. Deze nieuwe Tour 100P blijft een zeer solide wapen met fijne controle. Deze nieuwe versie is alleen net wat levendiger en biedt verbeterde stabiliteit.

Mijnracket.nl Head tennissensor give-away!

De komende maand verloot mijnracket.nl een Head tennissensor t.w.v. 99.99 euro. Hou voor deze actie onze social media kanalen (Facebook: @mijnracket en Instagram: @tennis_doctor) in de gaten!

Geef een reactie