Juli/augustus 2017 preview mijnracket.nl

In juli en augustus 2017 hebben wij weer heel wat moois te reviewen! De nieuwe Head Graphene Touch Extreme serie en de Wilson Revolve Spin 16 bespanning. De Prince Textreme Phantom 100 in de test, een sneak peek van de Babolat Pure Drive 2018 en nog veel meer! Je leest het hier in de juli/augustus 2017 preview van mijnracket.nl.

Head Graphene Touch Extreme MP getest

Nog voor de officiële release heeft Mike de hagelnieuwe Head Graphene Touch Extreme MP getest. Het ronde blad heeft plaats gemaakt voor een normaal ‘ovaal’ blad en zo zijn er nog een aantal belangrijke vernieuwingen. De Head Graphene Touch Extreme MP zou wel eens een serieuze concurrent voor de Babolat Pure Aero kunnen worden!

Wilson Revolve Spin 16 test

Mijnracket.nl speler Barend haalt de nieuwe vijfhoekige variant van de Wilson Revolve bespanning door de test. Deze Wilson Revolve Spin 16 is bijzonder levendig en biedt nog makkelijkere balrotatie dan de gewone Revolve.

Prince Textreme Phantom 100 getest

Als liefhebber van klassieke controleframes haalt Stephan de unieke Prince Textreme Phantom 100 door de test. Dit ultradunne racket met een zeer lage RA-waarde van 60 combineert Textreme met de O3-poorten. Een huzarenstukje van Prince!

Impressie Wimbledon 2017

Voor mijnracket.nl gaat Mike een dagje kijken bij de bakermat van het tennis: Wimbledon. Mike doet verslag van Wimbledon 2017!

Babolat Pure Drive 2018

Zeer binnenkort komt Babolat met een vernieuwde Pure Drive. Wij zullen eerdaags komen met een sneak peek van de Babolat Pure Drive 2018! Lees hier alles over de nieuwe Babolat Pure Drive 2018!

Hou mijnracket.nl dus in de gaten voor al dit moois en nog veel meer…!

Geef een reactie