Juli/augustus 2018 preview mijnracket.nl

In de juli/augustus 2018 preview van mijnracket.nl lees je wat je de komende 2 maanden van ons mag verwachten! Zo gaan we weer de baan op met een flink aantal nieuwe rackets, waaronder de Head Graphene 360 Speed MP, de Prince Textreme Phantom Pro 93P, de nieuwe Wilson Pro Staff RF97 Autograph en de verrassende Diadem Elevate! Daarnaast vergelijken we de RS New York met beloofde ‘natural gut’ feel met een echte darmsnaar, de Babolat VS Touch. Ook hebben wij een aantal scherpe Wimbledon deals voor je. Dit en nog meer moois lees je in juli/augustus 2018 op mijnracket.nl.

Wimbledon 2018 deals

Speciaal voor Wimbledon 2018 hebben we een aantal extra scherpe deals. T/m 15 juli krijg je 20% korting op alle Diadem artikelen in onze webshop, scoor je de Babolat Jet Mach II tennisschoen voor maar 75 euro (!) en krijg je gratis overgrips bij elke bestelling vanaf 50 euro. Alle deals vind je hier.

Head Graphene 360 Speed MP test

Nog voor de officiële release van mid juli 2018 hebben wij een ‘blacked out’ testracket van de nieuwe Head Graphene 360 Speed MP om te testen. Onze uitgebreide bevindingen van deze eerste Head racketlijn met Graphene 360 technologie lees je binnenkort.

Prince Textreme Phantom Pro 93P getest

Ook dit ultieme old-school controleracket van Prince wordt uitgebreid getest. De Prince Textreme Phantom Pro 93P heeft een zeer lage RA-waarde, 93 sq/inch blad met 18×20 bespanpatroon met toch nog verrassend goede balrotatie. Onze uitgebreide review volgt.

Diadem Elevate racket getest

Verrassende nieuwkomer op de racketmarkt is het innovatieve Amerikaanse merk Diadem. Dit merk is met name bekend van de stervormige snaren, maar brengt medio augustus 2018 ook een zeer hoogwaardige racketlijn uit. De Diadem Elevate is het meest controle georiënteerde racket uit de nieuwe lijn en biedt een verrassend stabiel speelgevoel. Het frame is foam filled, waardoor het voor een controleracket bovengemiddelde demping biedt. Binnenkort meer.

Wilson Pro Staff RF97 Autograph 2018

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat Roger Federer naast een nieuw kledingmerk (Uniqlo) ook een nieuw racket heeft. De Wilson Pro Staff RF97 Autograph 2018 blijft bij de vertrouwde specs, toch zijn wij nieuwsgierig genoeg om het racket mee naar de baan te nemen.

RS New York vs Babolat VS Touch

Een high-end multifilament snaar (de RS New York) vergeleken met de Babolat VS Touch. Eens testen of de beloofde ‘natural gut feel’ van de RS New York van Robin Söderling er daadwerkelijk is!

Geef een reactie