Januari/februari 2020 preview mijnracket.nl

Allereerst iedereen het allerbeste voor een mooi, gezond en sportief 2020 toegewenst! Mijnracket.nl trapt het jaar af met o.a. de nieuwe Head Graphene 360+ Prestige en Yonex EZONE series! Tevens komen wij met een uitgebreide test van de Babolat Pure Strike 100! Verder volgen er o.a. nog reviews van een aantal snaren, waaronder de Diadem Flash 17 en de Tecnifibre Ice Code! Dit en meer lees je in de januari/februari 2020 preview van mijnracket.nl!

Head Graphene 360+ Prestige serie

De Head Prestige serie krijgt een update met de Graphene 360+ technologie zoals deze reeds toegepast is in de Gravity serie. Het racket zou meer flex en een cleanere feel bij impact moeten hebben. Wij halen de Head Graphene 360+ Prestige MP voor jullie door de test.

Australian Open 2020 deals

Tijdens de Australian Open 2020 komen we weer met een aantal scherpe deals. Hou hiervoor mijnracket.nl en onze social media kanalen in de gaten!

Babolat Pure Strike 100

Eén van de meest veelzijdige 100 sq/inch rackets op de markt is de Babolat Pure Strike 100. Dit racket biedt een vrij bijzondere mix van power, controle, gevoel en spin en verdiende een plekje in onze top 4 tennisproducten van 2019. Nu volgt de uitgebreide review!

Diadem Flash 17

Het Amerikaanse Diadem is met name bekend van de stervormige Solstice Power en Elite XT snaren. Het merk heeft nu met de Flash echter ook een uitstekende ronde co-poly uitgebracht. Deze snaar blinkt uit in consistentie, controle en comfort. Mike testte de 17/1.20 mm versie van deze snaar.

Yonex EZONE 2020

Zoals jullie reeds hebben kunnen lezen, komt de nieuwe Yonex EZONE serie eraan! Na uitgebreide tests van de EZONE 100 en EZONE 98 in prototype kleurstelling, volgt nu de officiële launch. Wij kijken er naar uit!

En er volgen nog een aantal mooie dingen die we nu nog niet kunnen verklappen. Dus hou onze social media kanalen in de gaten: https://www.facebook.com/mijnracket/ en @tennis_doctor (Instagram).

Geef een reactie