Januari/februari 2018 preview mijnracket.nl

We trappen het nieuwe jaar af met veel moois! Zo zullen wij aankomende maand o.a. onze bevindingen delen over de nieuwe Dunlop/Srixon rackets en de Head Graphene Touch Prestige MP. Ook testen we weer een aantal snaren, waaronder een nieuwe snaar van Diadem. Rondom de Australian Open 2018 volgen verschillende leuke acties, dus hou ons hiervoor in de gaten! Je leest het hier in de januari/februari 2018 preview van mijnracket.nl!

Head Graphene Touch Prestige MP test

De nieuwe Prestige serie van Head verschijnt eind januari! De 2018 Prestige serie krijgt de update met Graphene Touch voor meer balgevoel in frames die verder uitblinken in controle en stabiliteit. Wij zullen de bekende MP versie aan een stevige test onderwerpen.

Australian Open 2018 acties!

De Australian Open 2018 (15-28 januari) betekent de aftrap van een nieuw tennisjaar! Wij kijken er enorm naar uit. Tijdens deze 2 weken van de Australian Open komen wij met een aantal hele leuke acties, dus hou mijnracket.nl en onze social media kanalen hiervoor in de gaten!

Dunlop Srixon racket reviews

Dunlop en het Japanse Srixon bundelen de krachten voor een premium 2018 racketcollectie. Inmiddels is team mijnracket.nl al een kleine maand aan het testen met nieuwe frames van Dunlop Srixon. Binnenkort lees je onze bevindingen!

Diadem Flash 16L snarentest

Het innovatieve Amerikaanse snarenmerk Diadem is met name bekend van de stervormige snaren. Binnenkort volgt er ook een ‘gewone’ ronde co-polyester snaar, de Diadem Flash 16L. Deze snaar scoort met name goed op spanningsbehoud, duurzaamheid en comfort. Onze review lees je hier!

Yonex EZONE Limited Editions blauw

Van de succesvolle EZONE serie komt Yonex medio januari met een Limited Edition blauwe kleurstelling van de EZONE 100 en EZONE 98. Binnenkort verkrijgbaar in de mijnracket.nl webshop!

En we verwachten nog meer moois voor de komende 2 maanden, dus hou mijnracket.nl in de gaten!

Geef een reactie