Head Graphene XT Extreme Pro

Ben je op zoek naar een zwaarder racket met enorme spinpotentie, zonder dat het racket te heftig is op de arm? Check hier de zware jongen uit de nieuwe Head Extreme racketlijn: de Head Graphene XT Extreme Pro!

Head Graphene XT Extreme Pro side

Merk: Head
Model: Graphene XT Extreme Pro
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 315 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 68

Head Graphene XT Extreme Pro full

De Extreme Pro scoort al jaren hoog in diverse rackettests en is nu terug in de nieuwe Graphene XT versie. Dit nieuwe Graphene XT materiaal is supersterk, maar ultralicht, waardoor Head een verbeterde herverdeling van het gewicht richting top en grip van het racket heeft kunnen bewerkstelligen. Deze technische toepassing zorgt voor meer energie en wendbaarheid in de Head rackets, wat dit explosieve racket uitstekend past. De Head Graphene XT Extreme Pro zal de strijd aangaan met o.a. de nieuwe Babolat Pure Aero (Tour) en is een echte aanrader voor de baseliners onder ons.

De kenmerkende ronde bladvorm van de Head Graphene XT Extreme Pro werkt tweeledig. Enerzijds zorgt deze voor een grotere ideale raakzone voor de bal. Anderzijds is het, met name bij extremere gripstanden, makkelijker onder de bal komen met deze bladvorm, waardoor het makkelijk topspin genereren is. Door de lage 31.0 balans en het nieuwe Graphene XT materiaal is dit racket heel makkelijk te handelen, waardoor het makkelijk switchen is van verdediging naar aanval. Daarnaast komt dit de handzaamheid aan het net ook ten goede.

Head Graphene XT Extreme Pro head

Dus ben je een speler die met veel spin wilt domineren vanaf de baseline? Check zeker de Head Graphene XT Extreme Pro, of zijn lichtere broertje de Head Graphene XT Extreme MP A.

Geef een reactie