Top 10 tennisproducten 2016 van mijnracket.nl

2016 was een fantastisch tennisjaar! Wij hebben wederom een karrenvracht aan mooie tennisproducten voor jullie door de test mogen halen en we hebben er weer enorm veel plezier aan beleefd! In dit overzicht de top 10 tennisproducten 2016 van mijnracket.nl. Wil je de artikelen nogmaals lezen, klik dan op de links.

 1. Babolat Pure Strike 16/19 2017
  babolat-pure-strike-1619-2017-getest-full

  Voor team mijnracket.nl een meer dan terechte winnaar! De nieuwe Pure Strike 16/19 overtrof alle verwachtingen, zowel qua prestaties op de baan als qua looks.
 2. Wilson Blade 98 18/20 CV
  wilson-blade-98-1820-cv-full-lw

  De zilveren plak gaat naar de nieuwe Wilson Blade 98 18/20 CV met Countervail technologie. Dit racket biedt een puike balans tussen power, controle en feel!
 3. Mizuno Wave Exceed Tour Clay
  Mizuno Wave Exceed Tour lateral 2

  Best bijzonder dat een tennisschoen op het podium terechtkomt. Deze Mizuno Wave Exceed Tour Clay is by far de beste tennisschoen die ik de afgelopen jaren aan de voeten heb gehad. De schoen is licht, sterk, stabiel, snel en biedt uitstekende grip op het gemalen baksteen!
 4. Diadem Elite XT
  Diadem Elite XT 17 display

  De nieuwe snaar van Diadem biedt een zeer directe respons, veel balgevoel, is spanningsstabiel en heeft hele dikke spinpotentie door de stervormige bouw!
 5. Babolat POP
  Babolat POP gr

  Dit tennisjaar hebben wij veel plezier beleefd aan de Babolat POP tennissensor. Met deze sensor kun je behoorlijk wat data over je spel vergaren, maar ook wereldwijd mensen challengen om jouw tennisprestaties te verbeteren. Het mooie is dat dit met elk merk en type racket kan!
 6. Prince Textreme Warrior 107
  prince-textreme-warrior-107-ltd-blue-full

  Ongekende feel, stabiliteit en controle voor een racket met een 107 sq/inch bladmaat. De lage 31.0 balans maakt het racket razendsnel aan het net. Ideaal gereedschap voor de dubbelaars. En het comfort is top! Prince vindt met het Textreme materiaal een geweldige balans tussen power, stabiliteit, feel en controle!
 7. Head Graphene Touch Speed MP
  head-graphene-touch-speed-mp-throat-indoor

  Het nieuwe Graphene Touch materiaal van Head is wat ons betreft absoluut een verbetering t.o.v. het wat stijvere Graphene XT materiaal! Dit merk je bij de Head Graphene Touch Speed MP in een heel stabiel speelgevoel en echt waar: meer touch.
 8. Wilson Pro Staff RF97 Autograph 2016
  Wilson Pro Staff RF 97 Autograph 2016 throat 4

  Het nieuwe wapen van Roger Federer is qua looks misschien wel het tofste racket van de afgelopen jaren. Daarnaast is het absoluut precisiegereedschap! Is de 340 gram wat aan de zware kant voor je? Dan is de gewone Wilson Pro Staff 97 2016 zeker een aanrader voor je.
 9. Herzog armsleeves
  herzog-armsleeves-black-plus-package
  Bijna geruisloos is Herzog (bekend van de sportcompressiekousen) het afgelopen jaar met een heel mooi tennisproduct gekomen. De Herzog armsleeves verminderen de schokbelasting voor de arm aanzienlijk. Mooi product in het kader van blessurepreventie!
 10. Yonex VCORE SV serie
  Yonex VCORE SV introduction

  ‘Spin it to the limit’ is de slogan van de nieuwe Yonex VCORE SV serie. De beloofde spinpotentie is er absoluut! Razendsnelle rackets voor power en spin vanaf de baseline!

Een dankwoord gaat uit naar al onze lezers en volgers en naar alle merken en leveranciers voor hun bijdragen aan de materialen voor de reviews! Een fijne en veilige jaarwisseling en in 2017 staat team mijnracket.nl weer voor jullie klaar!

Geef een reactie