September/oktober 2017 preview mijnracket.nl

De aankomende maanden hebben wij weer een aantal mooie tests voor je in petto! Zo kun je o.a. uitgebreide testrapporten verwachten van de Wilson Ultra Tour, de Yonex EZONE 98 en van de Weiss Cannon Ultra Cable 1.23 bespanning. Je leest het hier in de september/oktober 2017 preview van mijnracket.nl!

Wilson Ultra Tour getest

Gastblogger Nick en onze fan van old-school controle rackets Stephan laten hun licht schijnen over de nieuwe Wilson Ultra Tour. Dit frame komt naar zeggen uit de bekende H19 ‘Pro Stock’ mal van Wilson. De eerste tests zijn erg veelbelovend!

Yonex EZONE 98 getest

Yonex komt met een update van de EZONE serie. Kan deze nieuwe EZONE 98 zich meten met zijn voortreffelijke voorganger, de DR 98?

Weiss Cannon Ultra Cable 1.23 getest

De Weiss Cannon Ultra Cable 1.23 bespanning scoorde onlangs een nummer 1 positie in de categorie spin. Wij halen deze snaar uitgebreid door de test.

Babolat Pure Drive 2018 test update

De nieuwe Babolat Pure Drive 2018 is gearriveerd! Eerder las je al onze uitgebreide rackettest. Nu delen onze andere testers hun mening over deze nieuwe ‘Power Machine’.

Armvriendelijke rackets

Gezien de vragen die wij regelmatig binnenkrijgen, is er toch meer en meer vraag naar rackets met extra speelcomfort. Wij zetten de beste opties voor je op een rijtje.

En er komt nog meer moois aan… Dus hou mijnracket.nl en onze FB pagina (https://www.facebook.com/mijnracket/) in de gaten!

Geef een reactie