SAVE THE DATE: 31 maart 2018 mijnracket.nl rackettestdag!

Ook in 2018 gaat mijnracket.nl weer een grote rackettestdag organiseren! SAVE THE DATE: dit zal zijn op zaterdag 31 maart 2018 van 12.30 tot 17.00 uur in het Sportcentrum in Heemskerk.

Mijnracket.nl rackettestdag 2018: onze 5e editie!

Mijnracket.nl en partner Intersport Veldhuis organiseren op zaterdag 31 maart 2018 alweer voor de 5e keer een grote rackettestdag. Op deze middag kun je in het Sportcentrum Heemskerk de 2018 collectie rackets van Head, Wilson, Prince, Babolat en Yonex testen. Dit lustrum zullen wij verder aankleden met een aantal leuke verrassingen. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Testen tennisrackets en advies op maat

Op deze dag is zogezegd de 2018 collectie tennisrackets van Head, Wilson, Prince, Babolat en Yonex te testen. Bovendien zijn er specialisten van deze merken aanwezig voor racketadvies op maat! Onze dank gaat uit naar het Sportcentrum Heemskerk, waar wij deze middag op 4 binnenbanen (tapijt) deze rackettestdag mogen organiseren. Meer info volgt!

Ben je niet in de gelegenheid om deze dag te komen of wil je al eerder rackets testen? Ook dan kan! Hier vind je alle info over ons demoprogramma.

Geef een reactie