November/december 2017 preview mijnracket.nl

In de november/december 2017 preview van mijnracket.nl lees je wat voor moois we de komende twee maanden voor je in petto hebben! Zo staat de nieuwe Head Graphene Touch Radical familie voor de deur en komt ook Prince met een aantal fonkelnieuwe Textreme2 modellen!

Head Graphene Touch Radical serie

De nieuwe Head Radicals komen eraan en wij zijn erg benieuwd! Deze nieuwe Graphene Touch Radical serie zou een zuiverder en meer gedempt speelgevoel moeten bieden.

Prince Textreme2 rackets

Prince pakt door met de succesvolle Textreme rackets! Deze nieuwe modellen komen met een update met Twaron technologie voor een zuiverder speelgevoel. Daarnaast blinken deze rackets wederom uit in comfort.

Head Graphene Touch Radical MP test

Van de nieuwe Graphene Touch Radical serie halen wij de MP door de test. Deze meest bekende Radical heeft het balanspunt lichtjes opgeschroefd voor meer body en power vanaf de baseline. Wij gaan deze Head Graphene Touch Radical MP uitgebreid voor je testen.

Yonex Poly Tour Strike 1.25 test

Het Japanse Yonex komt voor 2018 met een nieuwe snaar. De Yonex Poly Tour Strike 1.25 zou een serieuze concurrent moeten worden voor de Luxilon Alu Power 1.25. Hoe presteert deze snaar op de baan en hoe verhouden deze twee snaren zich? Wij zullen de Poly Tour Strike 1.25 uitgebreid testen.

Top 10 tennisproducten 2017

Het jaar sluiten we feestelijk af met onze top 10 tennisproducten van 2017! Benieuwd naar de beste nieuwkomers van afgelopen jaar op het gebied van rackets, snaren en schoenen? Eind december zetten we ze keurig op een rijtje.

Geef een reactie