November/december 2016 preview mijnracket.nl

In onze november/december 2016 preview van mijnracket.nl lees je wat voor moois we de komende twee maanden voor onze lezers in petto hebben! Zo zullen we o.a. de nieuwe Wilson Blade 18/20 CV (Countervail) door de test halen, evenals de Head Graphene Touch Speed MP. Ook testen we twee nieuwe snaren: de YTEX Square-X 16L en de Prince Warrior Response 16. Lees verder….

Wilson Blade 18/20 CV (Countervail) 2017 test
wilson-blade-98-1820-cv-introduction-2

De mijnracket.nl crew zal als één van de eersten de nieuwe Wilson Blade 18/20 CV met Countervail technologie door de test halen. Het Countervail materiaal zou voor minder schokbelasting en vermoeidheid voor arm en schouder moeten zorgen. Lees hier vast alles over de introductie van deze nieuwe Blade CV serie!

Head Graphene Touch Speed MP test
head-graphene-touch-speed-mp-full
Ook de nieuwe Head Graphene Touch Speed MP gaan wij uitgebreid testen! De nieuwe Speed serie van Head is de eerste serie met het nieuwe Graphene Touch materiaal. Dit materiaal combineert een solide, stabiel speelgevoel met een meer dempend gevoel en touch. Hier vind je alles over de gloednieuwe Head Graphene Touch Speed serie.

Wilson Pro Staff 97 2016 test
Wilson Pro Staff 97 2016 throat 2

Ook de meest breed inzetbare nieuwe Pro Staff van Wilson wordt getest. De Wilson Pro Staff 97 2016 biedt een mooie mix van klassieke controle en feel gecombineerd met voldoende power en spinpotentie voor het moderne spel! Een overzicht van de nieuwe Wilson Pro Staff 2016 serie vind je hier.

YTEX Square-X 16L bespanning getest
ytex-square-x-black-set-full

Voor ons ‘nieuw’ op de snarenmarkt is YTEX. De YTEX Square-X 16L die wij door de test halen is een vierkante snaar van 1.25 mm dikte die echter bij spel veel dunner aanvoelt. Dit zorgt voor een levendige snaar met veel power en spinpotentie. Wij zijn benieuwd!

Prince Warrior Response 16 bespanning getest
prince-warrior-response-16-full

De Prince Warrior Response 16 bespanning die we gaan testen heeft een zachte ‘polymer’ kern met een stevige polyester buitenlaag. Deze gebruiksvriendelijke co-poly scoort goed op comfort, power en touch, maar ook op controle. Een bijzondere nieuwe snaar dus!

En nog veel meer moois…!

Geef een reactie