Mei/juni 2017 preview mijnracket.nl

Ook de komende 2 maanden hebben wij weer een aantal mooie productreviews en tests op de rol. Wat? Dat lees je hier in de mei/juni 2017 preview mijnracket.nl!

Head MXG 3 en Head MXG 5 rackettest

Head komt begin mei met 2 revolutionaire nieuwe rackets: de MXG 3 en de MXG 5. Deze rackets werken met een geïnjecteerde magnesium brug voor extra stabiliteit. Tegelijkertijd zorgt deze brug voor een verlenging van de lengtesnaren voor extra power. Kortom: power under control! Wij zullen deze rackets uitgebreid testen voor je!

String-Kong Bonobo 1.30 snarentest

De afgelopen week zijn wij gestart met het testen van de Bonobo 1.30 multifilament bespanning van het Italiaanse snarenmerk String-Kong. Deze fijne multi biedt goed spanningsbehoud en extra comfort voor de arm. Binnenkort een volledig testrapport!

Yonex Poly Tour Air bespanning getest

De Yonex Poly Tour Air bespanning zou een voor polyester begrippen zeer comfortabel speelgevoel moeten bieden. Wij halen deze nieuwe snaar van Yonex voor je door de test.

Wilson Amplifeel (mid) tennisschoen getest

Wilson komt met een bijzondere halfhoge tennisschoen. Deze Wilson Amplifeel schoen combineert stabiliteit met een snel en ‘laag bij de grond’ gevoel. Binnenkort lees je onze eigen bevindingen hier op mijnracket.nl!

Mizuno Wave Exceed Tour 2 schoenen getest

Een andere zeer innovatieve tennisschoen is de Mizuno Wave Exceed Tour 2, de schoen van o.a. onze eigen Kiki Bertens! De afgelopen 2 maanden heeft mijnracket.nl speler Stephan deze door de test gehaald.

RS Paris Octagon 18 bespanning getest

Deze gaat in de herhaling: de nieuwe achthoekige snaar van RS tennis, het merk van Robin Söderling biedt extra spin gecombineerd met een fijne mix van controle en power.

Qlipp tennissensor test

De komende 2 maanden is mijnracket.nl tester Mike de gelukkige om de vernieuwde Qlipp tennissensor te testen. Deze sensor meet o.a. balsnelheid, aantal slagen, spin en slice en het raakpunt van de bal in het blad.

Dus hou mijnracket.nl in de gaten voor het laatste nieuws op tennisgebied!

Geef een reactie