Mei/juni 2016 preview mijnracket.nl

Het tennisseizoen is in volle vaart en wij ook! Voor de komende 2 maanden hebben we weer een aantal mooie productreviews – en tests op het programma staan. Hier een kleine preview wat je in mei/juni 2016 van mijnracket.nl mag verwachten.

Babolat ProjectOne7 rackettest

Babolat ProjectOne7 throat

In onze eerdere post was al het nodige te lezen over en te zien van de Babolat ProjectOne7 rackets, de ‘blanco’ prototype rackets waar Dominic Thiem momenteel mee speelt. Zelf krijgen we dit racket (nog even onder voorbehoud) een aantal dagen tot onze beschikking. Wij zijn benieuwd hoe dit type racket zich verhoudt tot de Pure Strike racketlijn, waar de Oostenrijker hiervoor mee speelde. Is dit een type frame waar Babolat de tennisser in de toekomst mee gaat bedienen?

String-Kong snarenreviews

String Kong collection overview front
String-Kong is een nieuw Italiaans snarenmerk met een toffe naam en dito productverpakkingen. Maar hoe spelen de snaren? Deze 2 maanden halen we er een aantal door de test. De String-Kong Gorill-1 is als eerste aan de beurt.

Yonex EZONE DR 98 310 test door Stephan
Yonex EZONE DR 98 310 full front
De Yonex EZONE DR 98 van 310 gram is bij mijnracket.nl verkozen tot product van het jaar 2015. In een uitgebreid testrapport vertelt testspeler Stephan zijn bevindingen over deze puike stok.

‘De juiste snaar voor elk type speler: alles wat je over de verschillende snaartypen en speeleigenschappen moet weten’ door Pro Tour bespanner Timo van Driel.

Luxilon Element 125 closeOnze Nederlandse topbespanner Timo van Driel zet de verschillende snaartypen en bijbehorende speeleigenschappen uiteen. Verplichte kost voor elke tennisser en bespanner! Lees hier Timo’s eerdere post ‘Gemiddelde spankracht, een grote misvatting’.

Prince Tour XR (Xtra Response) 16 snarentest

Prince Tour XR 17 full

Deze gaat in de herkansing. Prince voegt een nieuwe snaar toe aan het Tour segment. Deze Tour Xtra Response is een slijtvaste, wat meer low-powered co-polyester snaar die controle, spin en feel combineert. Een goede optie voor frequente snarenbrekers.

Yonex VCORE Duel G 97 310 rackettest

Yonex VCORE Duel G 97 330 beam

Momenteel zijn we druk aan het testen met de nieuwe Yonex VCORE Duel G 97 van 310 gram. Lees binnenkort onze bevindingen in een uitgebreid testrapport!

En nog veel meer!

Geef een reactie