Maart/april 2017 preview mijnracket.nl

Ook voor de komende 2 maanden heeft mijnracket.nl weer heel wat moois in petto voor je! Wat lees je hieronder in de maart/april 2017 preview van mijnracket.nl.

Mijnracket.nl rackettestdag

Onze jaarlijkse rackettestdag komt er weer aan. Zaterdag 25 maart a.s. is het zover. Zie hieronder voor alle info!

Prince Textreme Phantom 100 getest

Prince brengt eind maart/begin april wel een heel bijzonder racket uit! De Prince Textreme Phantom 100 combineert de Textreme technologie met de bekende O-poorten (gaten) in het racketblad. Dit alles in één van de allerdunste frames op de markt met een ultralage RA-waarde/stijfheid. Wij gaan ‘m testen!

RS tennis by Robin Söderling: RS Paris Octagon 1.20/18 snarentest

Ook de nieuwe achthoekige snaar van RS tennis, het merk van Robin Söderling halen wij de komende maanden door de test. De snaar biedt naast extra spinpotentie ook goede balcontrole en prima power.

Luxilon Elite Dry overgrip getest

De nieuwe Luxilon Elite Dry overgrip wordt door team mijnracket.nl getest. Deze nieuwe overgrip zou de beste op de markt moeten zijn qua vochtopname. Wij nemen de proef op de som.

String-Kong Bonobo 1.30 multifilament snarentest

Na alle polyester snarentests van de laatste tijd, halen wij deze keer ook een knappe multifilament snaar door de test. Deze snaar van het nieuwe Italiaanse snarenmerk String-Kong is extra comfortabel voor de arm en schouder.

Luxilon Natural Gut 1.25 snarentest

De ‘holy grail’ qua bespanningen is Natural Gut, ofwel (natuur)darm. Het Belgische Luxilon staat garant voor topkwaliteit. Wij kennen hen met name van de ‘Big Banger’ snaren zoals de Alu Power. Onlangs bracht het merk deze premium darmsnaar uit. Binnenkort lees je op mijnracket.nl ons uitgebreide testrapport.

En nog veel meer moois natuurlijk!

Geef een reactie