Juli/augustus 2016 preview mijnracket.nl

Met Wimbledon als inspiratie heeft mijnracket.nl voor de maanden juli en augustus van 2016 weer veel leuks en moois voor jullie in petto. Lees verder!

Nieuwe kleurstelling Tecnifibre T-Fight Dynacore serie

Tecnifibre T-Fight 300 Dynacore throat

Tecnifibre komt voor het najaar met een hele nieuwe frisse kleurstelling voor de T-Fight serie! Vanaf 1 augustus zal de T-Fight serie in deze nieuwe opvallende look verschijnen. Mijnracket.nl komt spoedig met beeldmateriaal en een rackettest van de Tecnifibre T-Fight 300 Dynacore in de nieuwe kleurstelling.

Diadem Elite XT snarentest

Diadem Elite XT 17 full front

De Amerikaanse ‘nieuwkomer’ op de snarenmarkt komt met een nieuwe snaar! De Diadem Elite XT maakt net als de Solstice serie gebruik van de ‘Star Core Technology’, voor maximale grip op de bal en minder frictie van snaar op snaar. Deze nieuwe Elite XT is een stijvere snaar met een zeer snelle/directe respons. Ideaal voor big-hitters.

Tecnifibre Pro Red Code Wax snarentest

Tecnifibre Pro Red Code Wax 16 full

De aankomende periode zal team mijnracket.nl de Tecnifibre Pro Red Code Wax snaar aan een flinke testsessie onderwerpen. Deze nieuwe snaar van het Franse merk heeft een speciale ‘wax-laag’ IN de snaar waardoor de snaren makkelijker over elkaar kunnen schuiven voor maximale snapback van de lengtesnaar en dus meer spin en slice.

Snauwaert is terug!

Snauwaert Grinta 100 305 full front

Een stukje nostalgie voor de één, voor de ander absoluut een verrijking van de tennisracketmarkt. Het Belgische Snauwaert is terug! Wij bekijken de racketcollectie van Snauwaert en indien mogelijk zullen we ook rackets testen.

‘De juiste snaar voor elk type speler: alles wat je over de verschillende snaartypen en speeleigenschappen moet weten’ door Pro Tour bespanner Timo van Driel.

Luxilon Element 125 close

Door zijn bespanwerk op o.a. Roland Garros en Wimbledon hebben we deze blog nog niet kunnen plaatsen. Bij deze in de herkansing: onze Nederlandse topbespanner Timo van Driel zet de verschillende snaartypen en bijbehorende speeleigenschappen uiteen. Verplichte kost voor elke tennisser en bespanner! Lees hier Timo’s eerdere post ‘Gemiddelde spankracht, een grote misvatting’.

En nog meer….!

Geef een reactie