Januari/februari 2017 preview mijnracket.nl

Team mijnracket.nl wenst iedereen een gezond en sportief 2017! In de januari/februari 2017 preview mijnracket.nl blikken wij vooruit op de komende twee maanden. Wij trappen het nieuwe tennisjaar af met o.a. de nieuwe Head Graphene Touch Instinct serie, Snauwaert rackettests, de Babolat Propulse Fury tennisschoen in de test en nog veel meer moois. Lees verder:

Head Graphene Touch Instinct serie

Na de succesvolle intrede van Graphene Touch in de nieuwe Speed serie najaar 2016, is nu de Instinct serie aan de beurt! Naast een hele strakke nieuwe uitstraling wint ook deze racketlijn aan stabiliteit en balgevoel. Lees hier alles over de Head Graphene Touch Instinct serie!

Babolat Propulse Fury tennisschoen getest

Timo heeft de afgelopen 2 maanden de Babolat Propulse Fury tennisschoen door de test gehaald. Deze schoen blinkt uit in stabiliteit en duurzaamheid! Hier lees je zijn bevindingen.

Wilson RF Legacy All Court tennisbal getest

Naar eigen zeggen komt Wilson met haar beste tennisbal ooit: de RF Legacy All Court. De eerste indrukken van deze eigen bal van Federer zijn inderdaad dik in orde! Lees hier ons testrapport.

Luxilon Natural Gut getest

Luxilon is sinds jaar en dag bekend van voortreffelijke polyester snaren als de Alu Power, 4G, Element en Alu Power Rough. Nu komt het merk ook met Natural Gut, ofwel darmsnaren en dan van de allerhoogste kwaliteit. Team mijnracket.nl gaat ze testen!

Snauwaert Grinta 100 en Vitas 100 getest

2 frames van herintreder op de racketmarkt Snauwaert door de test gehaald. Gedurende een maand hebben wij de Grinta 100 en de Vitas 100 van het Belgische merk mogen testen. Zeer binnenkort lees je onze bevindingen hier op mijnracket.nl!

Prince Warrior Response 16  bespanning getest

Door alle drukte rondom de feestdagen is deze blijven liggen. De Prince Warrior Response 16 zou je een ‘hybride’ bespanning kunnen noemen. Deze snaar heeft een hele zachte kern in polyester ingepakt. Een bijzondere snaar al met al. Binnenkort lees je hier hoe deze ons bevalt.

En er volgt nog genoeg moois…!

Geef een reactie