Maart/april 2021 preview mijnracket.nl

We durfen ons weer voorzichtig te wagen aan een preview voor de komende maanden. Zo komen we met uitgebreide reviews van de ASICS Solution Speed FF 2, de Retenser, de Prince Synergy 98, Dunlop FX 500 en de Babolat Pure Aero VS. Ook aandacht voor de Babolat Pure Aero Rafa, het signature racket van Rafael Nadal. Dit alles lees je hier in de maart/april 2021 preview van mijnracket.nl!

ASICS Solution Speed FF 2

Eén van onze all-time favoriete tennisschoenen heeft een opvolger gekregen! De Solution Speed FF 2 van ASICS blijft razendsnel, maar wint aan zijwaartse stabiliteit en een beter sluitende voorvoet fit. Heerlijke schoen!

De Retenser

De Retenser is een uitvinding van Nederlandse bodem waarmee je de snaarspanning kunt reguleren terwijl je op de baan staat. Een klein, maar fijn apparaatje. Maar hoe werkt dit, hoe gebruiksvriendelijk is de Retenser en vooral hoe effectief is deze? Wij halen deze uitgebreid door de test!

Dunlop FX 500

De Dunlop FX 500 is de tegenhanger/collega van o.a. de Babolat Pure Drive 2021 en biedt een flinke dosis gratis power en speelgemak. Kan dit racket de strijd aangaan met de Pure Drive? Onze eerste kennismaking zegt van wel! Een uitgebreide review volgt.

Babolat Pure Aero Rafa

Babolat komt met een ‘signature’ versie van de Pure Aero voor Rafael Nadal. De ‘king of clay’ krijgt een eigen racket met geheel eigen cosmetics: de Babolat Pure Aero Rafa. Wat blijft zijn de bekende spin en power en ‘Rafa’ op het frame maakt het helemaal af. De Babolat Pure Aero Rafa en bijbehorende 12-pack tas zijn nu verkrijgbaar in onze webshop!

Prince Synergy 98

Een 98 sq/inch blad, 18×18 (!) bespanpatroon, een RA van 60 en een 334 swingweight! Als we je aandacht nu nog niet hebben… De Prince Synergy 98 heeft een speciale textuur op het frame (gelijk aan die van een golfbal) voor minder luchtweerstand en is mooi controle georiënteerd met fijn comfort. Een uitgebreide review volgt.

Head Radical Pro 2021 test

Na eerder met veel plezier de nieuwe (en duidelijk verbeterde) Radical MP 2021 te hebben getest, is het nu de beurt aan zijn grote broer, de Radical Pro. Dit racket is in gewicht 5 gram opgeschoefd, in RA (stijfheid) iets gezakt en komt uit een volledig nieuwe mal. De combinatie van power, controle en stabiliteit is indrukwekkend.

Rackettestdag maart 2021 afgelast

Helaas moeten wij onze jaarlijkse rackettestdag in maart wederom afgelasten. We hopen van harte later in het jaar weer een mooi testevent voor jullie te kunnen organiseren i.s.m. onder andere Wilson, Babolat, Head en Prince. Hou hiervoor onze social media kanalen in de gaten.

Geef een reactie