Dunlop en Srixon bundelen krachten voor 2018 racketcollectie

Dunlop en het Japanse Srixon bundelen de krachten voor een deels gezamenlijke 2018 racketcollectie! Lees verder:

De oplettende kijker heeft het ongetwijfeld al gezien: al vanaf Wimbledon 2017 spelen alle Srixon spelers met een Dunlop logo in het racket. Dunlop koppelt haar tennisheritage aan de technische know-how van het Japanse bedrijf. Dit leidt tot een (deels) gezamenlijke tennisracketcollectie van Dunlop en Srixon voor 2018. Dit met als doel om op termijn Dunlop weer een plek te geven als één van de meest vooraanstaande racketmerken in de markt.

Over Srixon

Srixon is met name bekend in de golfwereld, maar begint langzaamaan ook een plekje te verwerven in het tennis. Het merk staat bekend vanwege haar technologisch zeer hoogwaardige producten. Eerder berichtten wij ook al over Srixon. US Open 2017 finalist Kevin Anderson is hét uithangbord van het merk.

Dunlop Srixon partnership en 2018 racketcollectie

Dunlop zal in 2018 doorgaan met de succesvolle Natural Tennis (NT) racketcollectie. Daaronder volgt nog een lijn met reguliere frames. Daarnaast zal Dunlop dus een gezamenlijke racketcollectie met Srixon brengen. Deze is onlangs al in Amerika geïntroduceerd. De verwachte lancering voor Europa en de Benelux is medio 2018. De Dunlop Srixon Revo CX rackets bieden klassieke controle en mooie slanke frames die evenwel razendsnel rond te krijgen zijn. Kevin Anderson speelt met de Dunlop Srixon Revo CX 2.0 Tour 18×20. De Dunlop Srixon Revo CZ racketlijn biedt makkelijkere toegang tot spin en power.

Het wapen van Kevin Anderson: de Dunlop Srixon Revo CX 2.0 Tour 18×20

Zelf hopen wij eerdaags ook een aantal Dunlop Srixon frames te mogen testen. Meer nieuws lees je dan natuurlijk hier op mijnracket.nl.

Geef een reactie