Mei/juni 2018 preview mijnracket.nl

De komende 2 maanden heeft team mijnracket.nl weer een aantal mooie tests/reviews gepland! Zo komt er een uitgebreid testrapport van de nieuwe Mizuno Wave Exceed Tour 3 CC tennisschoen. Ook de comfortabele Prince Textreme2 O3 Beast 104 testen wij, evenals de Dunlop Srixon CX 2.0 Tour 18×20. Ook de Head MxG1 zal onder de loep worden genomen. Je leest alles hier in de mei/juni 2018 preview van mijnracket.nl!

Mizuno Wave Exceed Tour 3 CC test

Mike haalt de nieuwe topschoen van Mizuno uitgebreid door de test. De eerste ‘vlieguren’ zijn inmiddels al lang en breed gemaakt met deze schoen. Deze schoen is weer terug naar de pasvorm van versie 1, geeft een goede mix stabiliteit en duurzaamheid, met als grote plus bovengemiddelde demping!

Prince Textreme2 O3 Beast 104 test

De opvolger van de succesvolle Premier 105 getest! Deze Prince Textreme2 O3 Beast 104 is prima in balans qua power en controle en is zeer comfortabel voor de arm/schouder. Aanrader voor spelers met armklachten!

Dunlop Srixon CX 2.0 Tour 18×20 getest

Dit ultieme precisiegereedschap van Dunlop Srixon halen we uitgebreid door de test. De ‘gewone’ CX 2.0 speelde al erg fijn, dus we zijn benieuwd naar de prestaties van deze grote broer waar Kevin Anderson mee speelt.

Head MxG 1

Head breidt medio mei 2018 de MxG serie met de kenmerkende magnesium brug uit met een MxG 1 en MxG 7. Wij zullen ons de komende periode focussen op de MxG 1, het meest controle georiënteerde racket uit de serie.

Gratis Diadem Flash snarenset bij aanschaf vanaf 25 euro

Het innovatieve Amerikaanse snarenmerk Diadem is onlangs met een nieuwe snaar uitgekomen, de Flash. Deze snaar combineert duurzaamheid en comfort met prima spanningsbehoud. Lees hier ons testrapport van deze snaar! Bij de eerste 15 bestellingen in de mijnracket.nl webshop (vanaf 25 euro) geven wij een gratis set weg in de dikte 1.20, 1.25 of 1.30 mm! Deze actie loopt t/m 21 mei 2018.

Geef een reactie