Diadem Pro Feel Overgrip

Het jonge Amerikaanse snarenmerk Diadem komt nu ook met overgrips. De Diadem Pro Feel Overgrip is een kwalitatief zeer hoogwaardige en duurzame overgrip die uitblinkt in vochtopname!

diadem-pro-feel-overgrip-3-pack-shop

Over Diadem
Het Amerikaanse Diadem is bekend van de stervormige tennissnaren. Deze snaren met de zogenaamde Star Core Technology zorgen voor enorme ballbite en een lage frictie van snaar op snaar. Dit resulteert in extra grip op de bal en meer balrotatie. Zie hier voor meer info over de Diadem snaren. Na een vol jaar ontwikkeling is er nu dus ook de Diadem Pro Feel Overgrip.

Diadem Pro Feel Overgrip
De Diadem Pro Feel Overgrip is niet de zoveelste standaard overgrip op de markt. De overgrip maakt gebruik van de Active Braid Technology. Een geweven ‘laken’ van microfiber met uitstekende vochtopnemende eigenschappen is verpakt in twee lagen van zacht PU voor optimale grip. Deze overgrip combineert dus plakkracht met een zeer goede vochtopname.

diadem-pro-feel-overgrip-active-braid-technology

De Diadem Pro Feel Overgrip is zonder twijfel één van de beste overgrips op de markt, is behoorlijk duurzaam en is nog betaalbaar ook. De grip is verkrijgbaar in een 3-pack voor €6.99 of voor de grootverbruikers in een 12-pack voor €17.99.

diadem-pro-feel-overgrip-12-pack-shop

Zowel de Diadem tennissnaren als deze Diadem Pro Feel Overgrips zijn nu verkrijgbaar in onze webshop!

Geef een reactie