Diadem

Het innovatieve Amerikaanse tennismerk DIADEM is bekend geworden met hun stervormige tennissnaren. Inmiddels is hun productaanbod flink uitgebreid met meerdere snaren, grips, tassen en technisch zeer hoogstaande rackets! Mijnracket.nl is de exclusieve partner voor Diadem in de Benelux. Hier vind je alle info over de producten van Diadem.

Snaren

Solstice Power

De bestseller van Diadem! De Solstice Power maakt gebruik van de Star Core Technology. De snaar heeft een stervormige doorsnede en is een soft co-poly. Deze snaar blinkt uit in spin, power en comfort. Nu ook in het zwart verkrijgbaar onder de noemer Solstice Black.

Elite XT

Ook deze co-polyester snaar heeft de kenmerkende stervormige bouw voor meer ballbite en snapback van de lengtesnaren, wat de balrotatie bevordert. De Elite XT heeft echter een directer, meer controle georiënteerd speelgevoel.

Flash

De Diadem Flash is een ronde co-poly die met name uitblinkt op het gebied van controle, consistentie en duurzaamheid. Deze snaar genereert dan weliswaar niet zoveel spin als de Solstice Power of Elite XT, de Flash is wel spanningsvaster, waarbij ook het comfort een pluspunt is. Aanrader voor (zeer) frequente snarenbrekers.

Evolution

De Evolution is een zeer hoogwaardige polyamide monofilament snaar met nylon basis. Deze snaar wordt gemaakt in Japan. De snaar is enorm stretchy, levendig en comfortabel, maar door de speciale coating ook duurzaam genoeg om te gebruiken in een hybride setup met de Solstice Power of Elite XT. De Evolution voegt dan extra touch en trillingsdemping toe.

De Diadem snaren vind je hier in onze webshop. Probeer ook eens ons Diadem snaren testpakket: De Solstice Power, Elite XT en Flash voor slechts 20 euro! En wil je naderhand een rol kopen, dan krijg je 20 euro korting. Zo heb je feitelijk de snaren gratis kunnen testen.

Rackets

Diadem heeft na een zeer uitgebreid test – en demoprogramma 2 racketlijnen uitgebracht boordevol nieuwe technologische toepassingen. De rackets blinken met name uit op het gebied van gevoel en comfort.

Nova

De Nova is een powerframe bij uitstek. Dit racket heeft een vergelijkbare bouw (en powerlevel) als een Pure Drive, maar is volledig gevuld met een interne ribstructuur en foam. Dit geeft het frame een heerlijk vol speelgevoel en meer touch. Daarnaast is het comfort exceptioneel voor een racket in dit genre. De Nova is ideaal voor spelers die power, spin en comfort zoeken.

Elevate

De Elevate serie is duidelijk meer controle georiënteerd. Ook deze frames zijn volledig met foam gevuld. De frames hebben een slanke 21.5 mm flatbeam framebouw voor optimale connectie met de bal. Deze rackets zitten in de lijn van de Wilson Blade en Babolat Pure Strike. Ook de Elevate frames blinken uit in comfort en touch, maar dan met toegevoegde controle.

De Diadem rackets zijn hier te vinden in onze webshop. Hiernaast zijn ook de grips een dikke aanrader: kwalitatief zeer goed én betaalbaar. Hiernaast bieden we nog verschillende Diadem accessoires en tassen aan.