Bestel informatie

Bestellen via Mijnracket.nl

Wat bedragen de verzendkosten?
Bij bestellingen vanaf €50,- (Nederland en België) is de verzending gratis. Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij €1,99 verzendkosten op kleine producten (o.a. snarensets/accessoires welke in een envelop verstuurd kunnen worden) en €5,99 op grote producten (o.a. kinderrackets/tassen welke in een doos verstuurd moeten worden).

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als de bestelling geplaatst is, ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging met alle gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is en alle producten op voorraad zijn zullen wij overgaan tot verzending. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden te hebben. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan brengen wij je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
PostNL zal namens ons voor de verzending zorgdragen. Wanneer er niemand thuis is op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt, zal PostNL het pakket bij de buren proberen te bezorgen of de volgende dag nogmaals aanbieden. Wanneer het pakket voor de 2e maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar het pakket af te halen is. Dit is vaak het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Zo hoef je dus niet speciaal voor het pakket thuis te blijven. Tip: download de Post NL app. Dan kun je eventueel het afleveradres wijzigen/omzetten naar afhalen op een afhaalpunt.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?
Van al onze producten staat de prijs inclusief BTW vermeld.

Handig om te weten!
Mijnracket.nl is een onderdeel van Intersport Veldhuis Beverwijk (KVK: 34029016). Koopt u iets bij mijnracket.nl, dan gelden dezelfde service en garantievoorwaarden als in de fysieke Intersport winkels. Zo koopt u dus altijd veilig en vertrouwd bij een betrouwbare partij/winkel!
Daarnaast maakt mijnracket.nl gebruikt van een SSL ‘sleutel’, te herkennen aan het slotje in de adresbalk. Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Zodoende shop je altijd veilig bij ons!